Projekti

Image

Posmatranje ptica

Srbija je izrazito bogata staništima i vrstama ptica od kojih su mnoge značajne za domaću i međunarodnu zaštitu. Među njima, vojvođanski rezervati prirode spadaju u najbolje proučene i poznate javnosti.

Dalje...
Image

VisitSerbia.org

Visit Serbia je prvi on line rezervacioni servis za smeštaj u Srbiji, koji realizuju Asocijacija za razvoj turizma Visit Vojvodina i turistička agencija Magelan. Magelan corporation od 2001. g svoje aktivnosti usmerava na razvoj i promociju domaćeg turizma. Osim programa za domaće turiste, Magelan servisira i strane turiste obezbedjujući im najkvalitetniji turistički servis u Srbiji. Dalje...

Image

Mobilna Aplikacija - VisitSerbia.org

VisitSerbia mobilna aplikacija vam omogućava da pronađete i rezervišete hotel u Srbiji preko rezervacionog sistema VisitSerbia.org. Možete pretraživati hotel za željeni datum i poslati zahtev za rezervaciju. Operater će Vas kontaktirati u roku od nekoliko minuta da potvrdite rezervaciju. Naši operateri su na raspolaganju 24 sata dnevno.

Dalje...
Image

Serbian Adventures - Izleti po Srbiji

Serbian Adventures je sajt gde ćete naći izlete i razgledanja po Srbiji. Izaberite mesto polaska i destinaciju ili izaberite izlet po vašim interesovanjima i krenite. Organizatori izleta u našoj ponudi su najčesce lokalne agencije ili entuzijasti kao sto su planinari ili avanturisti.

Dalje...

Posetite sajt

image

 

Brošura - Posmatranje ptica u Vojvodini

Asocijacija za razvoj turizma Visit Vojvodina je na sajmu turizma u Beogradu (feb. 2010.) predstavila brošuru "Posmatranje ptica u Vojvodini" sa željom da populariše ovaj hobi koji najviše poklonika ima u Velikoj Britaniji, Skandinaviji i drugim zemljama zapadne Evrope.

 

Brošura je štampana u saradnji sa Turističkom Organizacijom Vojvodine, i uz podršku Izvršnog veća Vojvodine, Turističke agencije Magelan, Birdwatch Serbia, Turističkog portala VisitSerbia.org i Udruženja za unapređenje turizma duž Dunava - Istar21.

 

Brosura - Posmatranje ptica u Vojvodini

 

Dalje...